Portfolio

Bekijk enkele van ons projecten, door op onderstaande afbeelding te klikken. 

Buitenhof Domburg

Webdesign
Website voor de VVE van roompot.

Fysiofit Berghem

Fysiotherapie praktijk
Website en foto's gemaakt voor de praktijk. 

Bloem Berghem

Tuinmeubelen en partyshop websites

Voor Bloem Berghem is een webshop voor de tuinmeubel verkoop, en een webshop voor de feestartikelen gemaakt. 

Derby

Paardrijlaarzen

Voor Derby paardrijlaarzen is een website gemaakt met mogelijkheid om het assortiment te bekijken. Tevens is er een slideshow om de ambachtelijke sfeer weer  te geven.

Foto's en webdesdesign

Geurts BV

Technisch adviseur
Geurts Technisch Adviseurs, opgericht in 1965, is een zelfstandig, onafhankelijk en multi-disciplinair raadgevend ingenieursbureau ten behoeve van de industrie.

Verlaan verhuur

Web Design
Voor verlaanverhuur is een webshop gemaakt voor de verhuur van feestartikelen.

Film liga

Oss

Filmliga Oss is een stichting en vertoont elke maand (tien maal per jaar) een film. Op de site is het eenvoudig voor de beheerders om om video toe te voegen. Het onderhoud van de site wordt gedaan door WMW, die tevens bij ons de cursus heeft gevolgd.

Sprankel en Co

Positieve psychologie
Wij zetten de nieuwste wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie in om medewerkers te laten floreren en organisaties te laten excelleren. De Sprankel & Co adviseurs zijn bevlogen professionals die zich in hun aanpak richten op de kracht en de kwaliteiten van mensen. 

TOR verhuur

Opslag ruimte

TOR-verhuur, Tijdelijke Opslag Ruimte, aan de Angelenweg 76 in Oss is het adres voor het huren van een opslagruimte in de regio. Bij het bedrijf is veel mogelijk.
Eigenaar Ad van Vught startte TOR-verhuur in 2012. De Berghemnaar merkte dat er vraag was naar tijdelijke opslagruimtes en bouwde de loods naast zijn huis om tot ruimte met meerdere bergplaatsen.