Webdesign

Webdesign

Wilt u een eigen website, is uw website toe aan verandering of heeft uw website een onderhoudsbeurt nodig? Dan bent u bij webdesign studio Trigona uit Berghem (omgeving Oss) aan het juiste adres.

Uitstraling

Een website heeft uitstraling en zegt wat over uw bedrijf. Steeds vaker zullen uw potentiële klanten eerst even uw website checken voordat ze met u in contact willen treden. Een onprofessionele website waarbij de vormgeving niet deugt of een heldere navigatiestructuur ontbreekt kan direct aanleiding zijn tot irritaties en een mogelijke klant doen wegkeren van uw bedrijf. Kortom het is zaak dat u een goede eerste indruk maakt.

Werkwijze

Na het opstellen van een projectplan wordt er geheel naar uw wensen op maat een website gebouwd. Hierin wordt - indien gewenst - uw huisstijl verwerkt. Tijdens het maken van de site wordt regelmatig overleg gevoerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan, en de site geheel naar uw wens wordt.

responsive2

CMS site

Ook is het mogelijk om een CMS (Content Management System) te laten bouwen. Hierbij is het mogelijk om zelf de content (tekst en foto's) aan te passen. Dit is vooral aan te raden als u van plan bent om de inhoud van de site vaak te veranderen. Webdesign studio Trigona heeft veel ervaring met Joomla, maar voor blog sites maakt Trigona ook gebruik van Wordpress. Lees meer over deze mogelijkheden!

Onze websites zijn dus echt gebruiksvriendelijk. Wij houden rekening met uw huisstijl. Een professioneel uiterlijk van de website zorgt ervoor dat uw voor de klanten vertrouwd over komt.

Als u belangstelling heeft, neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek overleggen wij met u over de mogelijkheden. U kunt hierbij een deskundig en eerlijk advies verwachten. Daarna onvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

 

Responsive design

 Responsive design, goede weergave op alle beeldschermen en mobiele telefoon /ipad. We bekijken websites niet meer alleen meer op een "PC" of laptops, maar we gebruiken verschillende apparaten; denk aan smartphones, tablets en zelfs op de tv.

Kortom, er is inmiddels een wildgroei aan apparaten, schermresoluties en browsers ontstaan. Door een website met responsive design te bouwen wordt gerealiseerd dat je één website bouwt, en hetgeen je ziet op het scherm laat aanpassen op de grootte en vorm hiervan.
Ook zorgen we dat de afbeeldingen ook worden aangepast aan het formaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van responsive design? Neem gerust even contact op.

Trigona webdesign Oss

  • Goed vindbaar in Google
  • Eenvoudig zelf aan te passen
  • Voor tablet, telefoon en computer
  • Goede recenties klanten
  • Social meda koppelingen
  • Moderne site
  • Gediplomeerde webdesigner
  • Snel online!
  • Algemene Voorwaarden
  • Disclaimer