SEO voor Joomla en Wordpress

SEO voor Joomla en Wordpress

Vandaag de dag zoeken miljoenen gebruikers hun zoekopdracht in zoekmachines, In Nederland vooral met Google.

Wat voor soort bedrijf u ook heeft, SEO helpt u om uw bedrijf te laten groeien en aan de doelstelling te voldoen.
Elke dag worden enorm veel websites met Joomla en Wordpress gebouwd. Daarom is SEO voor CMS systemen erg belangrijk.
Iemand die meer weet over deze CMS systemen, zal daarom ook beter aanpassingen kunnen doen

Internet Marketing

internet marketing seoHier bij Trigona gebruiken we WordPress en Joomla voor onze eigen website en blog, en we raden onze klanten bijna altijd aan dit ook te doen. Voor digitale marketing is WordPress echt niet te verslaan, en als een algemeen hulpmiddel voor het bouwen van websites, is het grootste deel van de wereld het daarmee eens. Meer dan 76 miljoen sites op internet zijn gebouwd met WordPress, waardoor het verreweg het meest populaire content management systeem (CMS) voor iedereen is. Als je nog twijfelt? denk dan aan je favoriete websites met grote namen: CNN, Mercedes-Benz, The New York Times, Ebay, MTV, Sony Music, en zelfs Facebook Newsroom. Ze gebruiken allemaal WordPress.

Meer bezoekers op uw website?

Door op de juiste manier ervoor te zorgen dat uw website beter wordt gevonden kan het aantal bezoeken van uw website aanzienlijk worden verhoogd.
Een goede methode om dit te bereiken is zoekmachine optimalisatie. Door uw website te optimaliseren komt u hoger in de resultatenlijst bij bijvoorbeeld Google en Bing te staan.
Voor internet marketing worden meerdere termen gebruikt. veel gebruikte termen hiervoor zijn;

Online Marketing
Internet Marketing
Zoekmachine Martketing
Zoekmachine optimalisatie
SEO (Search engine optimization)

 

Op nummer één in Google?

Elke bedrijf- en website-eigenaar droomt ervan om op nummer één in Google te staan. De redenen zijn duidelijk: het bereiken van die toppositie (of zelfs een van de top drie plekken) betekent meer verkeer naar uw site, zichtbaarheid en het potentieel voor verkoop om uw bedrijf de concurrentie voor te blijven. 

In de loop der jaren heeft Google zijn algoritme voortdurend bijgewerkt om de meest relevante en nuttige resultaten boven aan de pagina met zoekresultaten van zoekmachines weer te geven. Hun doel is en is altijd geweest om de beste resultaten voor hun gebruikers te leveren.

Helaas gebeuren hoge rankings zelden bij toeval. Zelfs de meest bekwame en goed geïnformeerde marketeers worstelen met het verkrijgen van de toppositie. Dus, hoe kan een gewone ondernemer hopen deze prestatie te bereiken? Hoewel er geen manier is om absoluut een hoge ranglijst te garanderen, kunnen wij er alles aan doen om uw positie zo goed mogelijk te maken. Hiervoor zijn diversen mogelijkheden, die we graag met u bespreken.

 

 wordpress2

Wat is SEO?
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de kunst en wetenschap van het sturen van gericht websiteverkeer naar uw website vanuit zoekmachines.
In zoekresultaten geeft Google ™ links weer naar pagina's die het relevant en gezaghebbend acht . Autoriteit wordt meestal gemeten door het aantal en de kwaliteit van links van andere webpagina's te analyseren.In eenvoudige bewoordingen kunnen uw webpagina's in Google ™ worden gerangschikt zolang andere webpagina's ernaar linken.
Door de juiste zoekwoordstrategie te kiezen kan dit het benodigde verkeer naar uw website brengen, en goede conversie opleveren. Dit kan de factor zijn die het verschil maakt in uw online bedrijf.

We gaan met u om tafel zitten om te kijken hoe uw markt en doelgroep eruit ziet, welke nieuwe doelgroepen u wilt benaderen, waar die doelgroep gevoelig voor is en op welke manier u het beste resultaat haalt. Hierdoor krijgen we een concept wat bij uw organisatie past. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Zie ook onze speciale SEO cursussen voor Joomla en wordpress.