Internet Marketing

Internet Marketing

internet marketing seoMeer bezoekers op uw website?
Door op de juiste manier ervoor te zorgen dat uw website beter wordt gevonden kan het aantal bezoeken van uw website aanzienlijk worden verhoogd.
Een goede methode om dit te bereiken is zoekmachine optimalisatie. Door uw website te optimaliseren komt u hoger in de resultatenlijst bij bijvoorbeeld Google en Bing te staan.
Voor internet marketing worden meerdere termen gebruikt. veel gebruikte termen hiervoor zijn;

Online Marketing
Internet Marketing
Zoekmachine Martketing
Zoekmachine optimalisatie
SEO (Search engine optimization)

Wat is SEO?
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de kunst en wetenschap van het sturen van gericht websiteverkeer naar uw website vanuit zoekmachines.
In zoekresultaten geeft Google ™ links weer naar pagina's die het relevant en gezaghebbend acht . Autoriteit wordt meestal gemeten door het aantal en de kwaliteit van links van andere webpagina's te analyseren.In eenvoudige bewoordingen kunnen uw webpagina's in Google ™ worden gerangschikt zolang andere webpagina's ernaar linken.

We gaan met u om tafel zitten om te kijken hoe uw markt en doelgroep eruit ziet, welke nieuwe doelgroepen u wilt benaderen, waar die doelgroep gevoelig voor is en op welke manier u het beste resultaat haalt. Hierdoor krijgen we een concept wat bij uw organisatie past.

 

 

 

 

Zie ook onze speciale SEO cursussen voor Joomla en wordpress.

OSS /BERGHEM | Trigona webdesign | T: 06-52306908  | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.