Hosting

Webdesign

U wilt alle mogelijkheden die momenteel van een modern website verwacht mogen worden?
Dan bent u bij Trigona Webdesign aan het juiste adres.

Inmiddels hebben wij al meer dan 160 projecten in ons 16 jarig bestaan succesvol afgerond. Bekijk wat voorbeelden van deze websites.

responsive webdesignWilt u een eigen website, is uw website toe aan verandering of heeft uw website een onderhoudsbeurt nodig? Dan bent u bij webdesign studio Trigona uit Berghem (omgeving Oss) aan het juiste adres.

UITSTRALING

De vorm en uitstraling van de website zegt wat over uw bedrijf. Steeds vaker zullen uw potentiĆ«le klanten eerst even uw website checken voordat ze met u in contact willen treden. Een onprofessionele website waarbij de vormgeving niet deugt of een heldere navigatiestructuur ontbreekt kan direct aanleiding zijn tot irritaties en een mogelijke klant doen wegkeren van uw bedrijf. Kortom het is zaak dat u een goede eerste indruk maakt.

WERKWIJZE

Na het opstellen van een projectplan wordt er geheel naar uw wensen op maat een website gebouwd. Hierin wordt - indien gewenst - uw huisstijl verwerkt. Tijdens het maken van de site wordt regelmatig overleg gevoerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan, en de site geheel naar uw wens wordt.

CMS SITE

Ook is het mogelijk om een CMS (Content Management System) te laten bouwen. Hierbij is het mogelijk om zelf de content (tekst en foto's) aan te passen. Dit is vooral aan te raden als u van plan bent om de inhoud van de site vaak te veranderen. Webdesign studio Trigona heeft veel ervaring met Joomla, maar voor blog sites maakt Trigona ook gebruik van Wordpress. Lees meer over deze mogelijkheden!

Onze websites zijn dus echt gebruiksvriendelijk. Wij houden rekening met uw huisstijl. Een professioneel uiterlijk van de website zorgt ervoor dat u voor de klanten vertrouwd over komt.

Als u belangstelling heeft, neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden. U kunt hierbij een deskundig en eerlijk advies verwachten. Daarna onvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

RESPONSIVE DESIGN

We bekijken websites niet meer alleen meer op een PC of laptop, maar we gebruiken verschillende apparaten; denk aan smartphones, tablets en zelfs op de tv. Responsive design, een goede weergave op alle beeldschermen en browsers en is daarom belangrijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van responsive design? Neem gerust even contact op.