Joomla en Wordpress

JOOMLA'S sites

Joomla! is uitstekend geschikt voor uitgebreide websites. Het is stabiel, betrouwbaar en krachtig. Er zijn honderden modulesen extenties  beschikbaar om de functionaliteit uit te breiden. 

IS EEN JOOMLAWEBSITE IETS VOOR U?
LEES HIERONDER DE MOGELIJKHEDEN OVER JOOMLA'S WEBSITES

Joomla's website mogelijkheden

Als u ook een van de gebruikers bent die heeft gehoord over Joomla, CMS en vele andere technische termen, maar geen duidelijk begrip heeft van wat deze zijn, dan bent u hier aan het juiste adres. Ik zal alles in detail uitleggen en ik verzeker je dat je aan het einde van dit bericht volledige kennis zult hebben over wat Joomla's mogelijkheden zijn..


JOOMLA's gratis CMS systeem
Is dit ook voor mij geschikt?

joomla3Joomla is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) ter wereld.
U wilt een website bouwen: goed te onderhouden, gebruikersvriendelijk en met een eigentijdse uitstraling.
Dan is werken met een contentmanagementsysteem als Joomla een verademing. Een site ontwerpen, de content up-to-date houden,
extra's toevoegen: Joomla maakt het veel eenvoudiger. U krijgt snel professionele resultaten zonder dat u één regel html-code hoeft te schrijven.

Voordat u dieper ingaat op wat Joomla is, laten we eerst kennismaken met de term CMS. CMS staat voor een Content Management Systeem . Het is systeemsoftware waarmee u de digitale inhoud efficiënt kunt creëren, beheren en optimaliseren. In een lekentaal kunnen we zeggen dat een CMS een tool is waarmee je een website kunt bouwen zonder dat je je bezig hoeft te houden met de complexe codering.

Kortom, een CMS biedt u een intuïtieve interface om de website-inhoud te bouwen en aan te passen. Op uw webhost kan een CMS worden geïnstalleerd. En zodra een CMS is geïnstalleerd, kunt u met behulp van uw webbrowser eenvoudig toegang krijgen tot uw site en alle gewenste wijzigingen aanbrengen.

Voor alle nieuwe Joomla's gebruikers is het  een zegen dat ze zo'n systeem (CMS) hebben waarmee ze content met zo min mogelijk inspanning kunnen inrichten. De meeste contentmanagementsystemen bieden u een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get) om mee te werken. Dit betekent dat u de content van uw website direct ziet hoe het er in de browser uitziet. Dus ook als u de tekst gaaat aanpassen is dit na opslaan driect zichtbaar op uw website.

images

Met een Content Management Systeem, oftewel CMS, kunt u uw website bijhouden zonder dat u daarvoor specifieke technische kennis nodig heeft. Met een CMS kunt u snel en eenvoudig het laatste nieuws toevoegen, bedrijfsinformatie aanpassen, foto's plaatsen of nieuwe pagina's aanmaken.
Dit doet u geheel online op een apart gedeelte van de website dat gewone bezoekers niet te zien krijgen.

 • problemen met rechten van de site?
 • Klopt de layout niet? Verkeerd weergave site in verschillende browsers?
 • Problemen na update van Joomla?
 • Geen nieuwe klanten door uw Joomla-site?
 • Niet de juiste extensie of module gevonden?
 • Te weinig kennis om de site zelf bij te houden?
 • Wordt u site niet gevonden in Google?
 • Upgrade nodig?
 • Krijgt u telkens een PHP foutmelding, en weet u niet waar die vandaan komt?
 • Worden de foto's niet goed weergegeven?
 • Nu eindelijk een webwinkel, maar hoe pak ik dit aan?
 • Wordt de site op de mobiele telefoon of Ipad niet goed weergegeven?

bigdata.revolutie

Mogelijke problemen waar u tegenaan kunt lopen met uw (nieuwe) joomla's website!

Vanwege de uitbreidbare structuur van Joomla zijn er niet veel dingen die u niet kunt doen. Daarom is het de perfecte omgeving voor particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingen. Joomla! stelt gebruikers van alle soorten in staat om websites en krachtige online applicaties te bouwen.

Joomla wordt ondersteund door een grote en actieve ontwikkelaarsgemeenschap. Met duizenden unieke en nuttige uitbreidingen en sjablonen beschikbaar, is het momenteel een van de grootste beschikbare platforms voor het bouwen van afzonderlijke sites.

Joomla heeft een aantal voordelen ten opzichte van veel van zijn concurrenten. Het is niet alleen een volledig CMS, het is ook gemakkelijk te leren, snel in te stellen en ziet er goed uit.

Joomla is helemaal gratis. 100% gratis te gebruiken, ongeacht uw implementatie.

jooma cursus
 klik op de afbeelding voor informatie over Joomla cursussen.

Waarom kiezen voor Joomla's CMS?

Afgezien van de hierboven besproken functies, zijn er tal van andere redenen om Joomla te gebruiken. Laten we ons verdiepen in de oceaan van Joomla-functies.

U krijgt een volledig voor SEO geoptimaliseerde website met Joomla. Er zijn verschillende Joomla SEO-hacks die kunnen leiden tot een succesvolle website.
Meer dan 8.000 extensies zijn er om u te overweldigen met hun functionaliteiten.
Gebruikersbeheer (ACL), waarbij ACL toegangscontrolelijst betekent die nuttig is voor het beheer van de gebruikers van uw site.
U kunt zoveel menu's ontwerpen als u wilt.
Makkelijk te onderhouden afbeeldingen.
URL-omleiding is vrij eenvoudig.
Een contactformulier toevoegen is eenvoudig.
Ontvang updates met 1 klik.

 joomla 4.0

De nieuwe versie Joomla 4 is er nu ook,  Kijk hier voor de laatste informatie over Joomla 4

Klantgerichtheid, service en meedenken met de klant staan bij Trigona hoog in het vaandel. Dus waarom niet uw website laten maken door iemand met de juiste (Joomla) kennis? Wij hebben hier de expertise, ervaring en opleiding voor.

Waar kunnen wij u bij helpen?

 • Problemen na update van Joomla?
 • Beter zichtbaar op het internet
 • Niet de juiste extensie of module gevonden?
 • Te weinig kennis om de site zelf bij te houden?
 • Beter gevonden worden in Google
 • Aanpassingen voor mobiel of ipad
 • Toe aan een nieuwe Joomla website?
 • Gehacked? We kunnen helpen met een oplossing
 • Een compleet nieuwe website, met de laatste vesie van Joomla

 

Neem contact op voor meer informatie