Hosting verzorgd door Trigona (Oss) - Razendsnel en betrouwbaar

Domeinnaam en webhosting

hosting4

 

Wat is webhosting?


Webhosting is een service waarmee organisaties en personen een website of webpagina op internet kunnen plaatsen. Een webhost of webhosting-serviceprovider is een bedrijf dat de technologieën en services levert die nodig zijn om de website of webpagina op internet te kunnen bekijken. Websites worden gehost of opgeslagen op speciale computers die servers worden genoemd. Wanneer internetgebruikers uw website willen bekijken, hoeven ze alleen uw website-adres of domein in hun browser te typen. Hun computer zal dan verbinding maken met uw server en uw webpagina's worden aan hen geleverd via de browser.

Zonder hosting kan uw website niet live op internet gaan. Hostingproviders geven u de tools en serverruimte die u nodig hebt om uw site live en klaar voor bezoekers te krijgen!

Ondersteuning voor Joomla en WordPress

WordPress en Joomla zijn software pakketten om een online websites te mkaen. Het zijn krachtige blog- en website-inhoudbeheersysteem, een handige manier om een ​​website te maken en te beheren. WordPress beheert meer dan 35% van de websites op internet, Joomla neemt ongeveer 18% in. Onze hosting zijn hier speciaal voor ingericht. De eenvoudige vereisten voor het hosten van uw WordPress-websites omvatten: PHP-versie 7.4 of hoger; MySQL versie 15 of hoger. Hier voldoen wij ook ruim aan.

 

hostingAls u een bedrijf wilt starten en hiervoor een website wilt gaan gebruiken moet u een domeinnaam en webhosting aanschaffen.
Denk hierbij goed na of u voor de Nederlandese markt (.nl) of voor de buitenlandse markt (bijvoorbeeld .eu of .com) een hosting gaat starten.

Meestal kunnen we binnen 1 werkdag de domeinnaam voor u regelen. 
Laat Trigona de hosting van uw website regelen en u bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen en persoonlijke dienstverlening. Ook gemakkelijk als u bij ons uw website heeft, dan heeft u maar 1 aanspreekpunt voor alle zaken.

vragen over onze hostingpakketten of andere zaken?  Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

Onbeperkt aantal e-mail adressen
Meerdere webmail clients beschikbaar (o.a. horde, squirrelmail)
SMTP, POP3 en IMAP ondersteuning
E-mail forwarders, alias, en auto responders
Catch-all mailbox
Mailing lijsten 

éen ding over webhosting is: elke website heeft het nodig.
Of u nu een multinationale online gigant of een eenmansfotograaf bent, als u een website heeft, er moet een hosting voor worden aangeschaft.
Wij regelen dit graag voor u, zodat u weer jaren zorgeloos vooruit kan.
Neem contact met ons op!

hosting

Werkgebied door heel Nederland, maar vooral werkzaam in omgeving  OssBerghem, Heesch, Horssen, Uden, Malden, Den Bosch, Nijmegen, schijndel, Berlicum, Veghel,  Wijchen, Eindhoven, Kesteren, Grave, Landerd, Tiel

 

 

Wordpress,, Joomla, Hosting