Fotografie

Every picture tells a story

Een foto kan een heel verhaal vertellen.Het uiterlijk van een website wordt voor een groot gedeelte bepaald door de foto's die je hierop ziet. Foto's maken een website levendig en interessant. 
Wij kunnen voor u de fotografie verzorgen, inclusief de bewerking van foto's in Photoshop, zodat de foto's op website op de juiste manier worden geladen en weergegeven. Wij denken graag met u mee over een uniek foto-concept en werken dat met zorg en creativiteit voor u uit. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsfotografie

Hoe wilt u dat mensen naar uw onderneming kijken? Foto's kunnen een goede indruk achter laten van uw onderneming of vereniging. Het is van belang dat de foto niet alleen een plaatje van het bedrijf is, maar ook de uitstraling van het bedrijf laat zien. Fotografie is een belangrijk onderdeel van uw website. Een goede foto brengt meer informatie over dan een hele tekst. Een site zonder foto's wordt vaak gezien als saai en kleurloos.

 Waarom heb je je eigen fotografie voor je website nodig? Zijn er geen gratis beeldwebsites of stockfoto's beschikbaar? Of je zou het zelf kunnen doen, toch?

Als je dit leest, weet je dat je geen tijd of vertrouwen hebt om het zelf te doen. Je bent bezig. Maar waarom zou u in een professional investeren?

Ik heb gewerkt met klanten die  hun eigen foto's hadden gemaakt voor hun websites en projecten. Wat we samen hebben ontdekt, is dat de resultaten in het algemeen tegen vielen. De klanten kregen slechte reacties van bezoekers. Na professioneel foto's te hebben gemaakt voor hun site waren de reacties opeens heel goed!

Tegenwoordig wordt de gemiddelde persoon overweldigd door een grote hoeveelheid foto's. We zijn gewend aan het verwerken van een constante blootstelling aan visuele informatie. Brandmerken weten dat een afbeelding meer kans maakt om de aandacht te trekken voordat de tekst dat doet.  Investeren in goede foto's is dus zeker interessant voor ondernemers met een website!

We werken op verschillende manieren met u samen aan uw fotografie- en videografie-activiteiten, afhankelijk van uw specifieke behoeften, en bieden u de maximale hoeveelheid flexibiliteit. Sommige klanten schakelen ons in voor een eenmalige foto- of video-opname om de benodigde middelen vast te leggen met een bepaald project in gedachten, terwijl anderen ons regelmatig inschakelen om maandelijkse fotoshoots te maken

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE FOTOGRAFIE EN VIDEO MARKETING MOGELIJKHEDEN?

Neem contact op voor uw mogelijkheden!

                               DSC 2953 4 5 6 7 8 9 tonemapped         overleg             foto's voor website

 

                                                           

 

 

                                                   5

 

                   fotos voor websites

 

             fotos voor internet1

 

                    website fotos     zwarte cross tante Riki   3   

 

sized DSC 5463   Softjumper2 laars

Voorbeelden van ons werk kunt u vinden op patrickstolwijk.nl