SEO training voor Wordpress of Joomla

Eindelijk - SEO-training die duidelijk, beknopt en gericht is op (startende) ondernemers

SEO trainingen voor websites met een CMS
Joomla! is een gratis en open source content management systeem gecreëerd en ondersteund door een geweldige en ondersteunende community van ontwikkelaars over de hele wereld. Het is niet zo populair als de "grote" WordPress, maar Joomla is net zo krachtig.

wordpress 4            logo joomla2

WordPress: Wat begon als blogsoftware, is nu 's werelds grootste contentmanagementsysteem (CMS) - Welkom bij WordPress ! Het is gratis. WordPress is open-source. Het is voor bloggen. WordPress is bedoeld voor het bouwen van sites. Het is voor online winkel bouwen. WordPress is voor alles!

Zoekmachineoptimalisatie: Joomla versus WordPress
Vanuit het perspectief van zoekmachineoptimalisatie voor Joomla versus WordPress zijn beide platforms uitgerust met een reeks SEO-plug-ins. In wezen is een plug-in een add-oncomponent om bestaande functionaliteit uit te breiden met specifieke functies - in dit geval zoekmachineoptimalisatie.

Alles bij elkaar genomen zijn beide platforms (Joomla versus WordPress) getest en bewezen. Als zodanig kunnen ze de klus klaren - het hangt allemaal af van hun toepassing en implementatie. Dus doe je onderzoek, breng wat tijd door en speel met beide platforms en krijg een idee van elk platform voordat je een beslissing neemt. 

De training
SEO-cursussen kunnen saai, verwarrend of gewoon een stiekem verkooppraatje zijn om je diensten te verkopen. Daarom is mijn aanpak per ontwerp verschillend:

• Op maat gemaakt voor uw bedrijf
• Opgesplitst in hapklare brokken
• Uitgelegd in gewoon Nederlands
• Inclusief aanpassingen binnen de website

 

Dus je leert sneller, onthoud meer, en de website wordt gelijk aangepast voor beter vindbaarheid!
Onze SEO-cursussen behandelen SEO in het algemeen, maar kunnen ook helpen om SEO toe te passen op WordPress of Joomla-websites. Wij laten u zorgvuldig zien hoe u de CMS instellingen optimaliseert. WordPress en Joomla hebben een hele reeks SEO-plug-ins, maar slechts een handvol biedt echte waarde. Tijdens de training zullen we laten zien hoe u WordPress of Joomla kunt aanpassen op SEO gebied.

Wat bieden wij
- Praktijkgerichte training
- Een goede website en basiskennis van CMS en SEO-optimalisatie
- Cursusmateriaal met allerlei praktische tips en trucs
- Een trainer met heel veel praktijkervaring

Individuele training vanaf 550,- euro 
De training wordt afgesloten met een certificaat. De training is inclusief cursusmateriaal, en koffie of thee.

Voor mogelijkheden voor uw bedrijf, neem contact op!

 afspraak maken cursus

 NLGW logo groen 150x125

Nederlands geregistreerde webdesigner bij brancheorganisatie

 

Tags: Joomla training, Seo, wordpress training .