Nieuwe website DigiDogX

Voor DigiDogX Röntgenservice is een nieuwe website gemaakt. Alle infomratie die ze willen geven wordt op een eenvoudige manier uitgelegd.

Website https://www.digidogx.nl 

 

dierarts website

  • Aangemaakt op .

Nieue website Van Dijk Fiscaal

 vandijkfiscaal

Voor Jochen Van Dijk fiscaal hebben we een nieuwe website gerealiseerd. Van Dijk Fiscaal is gespecialiseerd in het inbrengen van de onderneming in de BV, geruisloze terugkeer uit de BV en andere vormen van herstructurering of samenwerken, zoals de coöperatie. Tevens is Van Dijk Fiscaal thuis in bezwaar en beroepsprocedures, estate planning/oudedagsvraagstukken en het starten en staken van de onderneming.
website: https://vandijkfiscaal.nl 

  • Aangemaakt op .

Een WordPress website iets voor u bedrijf?

Een WordPress website iets voor u bedrijf?

Omdat WordPress dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, heeft het nog meer redenen om blij te zijn.
WordPress heeft meer dan 65 miljoen websites wereldwijd.
Grote bedrijven zoals TechCrunch en CNN gebruiken WordPress als platform. Het is dan ook geen verrassing dat marketeers en ontwikkelaars het aanbevelen aan hun collega's en klanten.

Het WordPress-platform staat bekend om talloze voordelen:
• Gratis software gebruik
• Een gepassioneerde community
• ontwikkelaars breiden snel hun selectie van thema's, lay-outs en plug-ins uit
• Net zo eenvoudig wijzigingen maken als in Word
• Veilig en respons design

wordpress 589121 960 720

Hoewel de meeste WordPress-plug-ins worden gebruikt als blogplatforms, kan deze geschikt zijn voor elke organisatie of bedrijf, van een e-commerce-winkel tot een gemeenschap voor sociaal netwerken.
Of u nu uw bedrijf opstart, leert hoe u uw online aanwezigheid kunt verbeteren of al een tijdje een 'onbevredigende' site hebt gehad, Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van WordPress, en vraagt u zich af wat het is, en hoe het iets voor u bedrijven kan betekenen.

WordPress is, in eenvoudige bewoording, een publicatieplatform dat wordt gebruikt voor het samenstellen van blogs en websites. Het biedt een uniek aanpasbare consumenteninterface, die tientallen miljoenen websites over de hele wereld aandrijft, met veel grote fabrikanten zoals New York Times Blogs, People Magazine, PlayStation en CNN.
Ongetwijfeld heeft WordPress een spectaculaire klantenlijst, en als het geschikt is voor de 'grote jongens', dan is het ook geschikt voor uw website.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op.

  • Aangemaakt op .

WordPress - Zoekmachine vriendelijk

internet marketing seoHet is bijna de droom van iedere site-eigenaar om hoger te scoren op zoekmachines. WordPress is ontworpen om SEO-vriendelijk te zijn, omdat je WordPress kunt downloaden om deze functie te verbeteren en de optimalisatie van je domein te verbeteren.

Door WordPress te gebruiken, wordt uw website erg aantrekkelijk voor zoekmachines. De belangrijkste reden hiervoor is dat het platform is geschreven met behulp van eenvoudige compliance en schone standaardcodes. Het bevat dus de mogelijkheid om semantische markeringen te produceren.

Het responsive en zeer logische ontwerp zorgen ervoor dat zoekmachines een bepaalde voorkeur hebben voor WordPress. Het platform geeft elke pagina en plaatst unieke Meta-tag-zoekwoorden, waardoor een preciezere zoekoptimalisatie mogelijk is

  • Aangemaakt op .

Een website nodig? Dit is ook belangrijk.

In de afgelopen jaren is het starten van een eigen website veel eenvoudiger geworden.Toen ik  begon met websites bouwen, was er maar één manier om het te bouwen: een HTML-sjabloon en een webeditor gebruiken.Om te beginnen had je een goede kennis van HTML nodig, basis webdesign en een webpagina-editor zoals Dreamweaver of FrontPage was essentieel, en het was niet gemakkelijk voor beginners en de minder technisch ingestelde mensen.
Tegenwoordig zijn er gelukkig CMS pakketten als Joomla en WordPress. Maar ook hier is een goede bouw een hele klus. Als de site af is, zijn de mogelijkheden om hem aan te passen gelukkig een stuk eenvoudiger. Wij geven dan ook veel aandacht aan uitleg om de site bij te houden. Op eenvoudige en begrijpbare manier leggen we de basis uit.

  • Aangemaakt op .