WordPress Web Design Trends voor 2018 /2019

Als ik terugkijk op 2017 en de eerste helft van 2018, dan kan ik zeggen dat het een goed jaar was voor WordPress en webdesign in het algemeen. Natuurlijk, er waren verhalen over inbreuken op de beveiliging en voorbeelden van branches die slecht geworden zijn, maar dat soort dingen zijn onvermijdelijk als je bedenkt hoeveel websites er bestaan.

wordpress

 

Als je kijkt naar de soorten initiatieven die Google alleen naar voren bracht - zoals de straffen voor sites zonder SSL-certificaten en de versterking van hun mobiel-eerste campagne - is het duidelijk dat de prioriteiten van iedereen in 2017 echt op elkaar zijn afgestemd. In essentie willen we allemaal werken aan een betere (en veiligere) online ervaring voor iedereen.

Het geweldige van webontwerp en -ontwikkeling van vandaag is dat je niet elk jaar opnieuw het wiel opnieuw uitvindt. In plaats daarvan neem je de geleerde lessen uit oude of huidige trends, het afschaffen van de slechte delen, en het aanpassen van de goede delen om iets nieuws te creëren. Wat geweldig is! Het zorgt ervoor dat gebruikers zichzelf niet opnieuw hoeven te leren kennen met een nieuw type ontwerp of interactie, terwijl ze ervoor zorgen dat wat u doet een positief effect blijft hebben op hun ervaring.

Dat is waarom je niet verrast zult zijn door veel van de trends en tools op de lijst van WordPress en Web Design Trends die je moet kennen voor 2018 en 2019. Ze zijn misschien niet de voorlopers in webdesign nu, maar ze zijn de natuurlijke evolutie van wat je op dit moment aan het oefenen en gebruiken bent.

 wordpress 3

Laten we beginnen met wat volgens mij de populairste en beste webdesigntrends zijn in 2018. Nogmaals, er is hier niets heel nieuws; echter, u zult merken dat ze elk een unieke draai geven aan wat de huidige beste werkwijze is.

1. Avontuurlijke kleurenpaletten
U weet heel goed dat het gebruik van kleurpsychologie wonderen kan doen om uw webontwerp te verbeteren. Hoewel je die principes nooit uit het raam moet werpen, wil je misschien overwegen tot welk uiterste je die gekozen kleuren in 2018 neemt.

2. Regelbrekende typografie
In een ander geval van webontwerpers die opstandig zijn, zal 2018 een grote opschudding in de typografie brengen. Hoewel ik denk dat traditionele lettertypen in de hoofdtekst niet verdwijnen, denk ik dat de koptekst een stuk funkiever wordt.

3. Handgetekende afbeeldingen
U weet dat u een handgeschreven lettertype kunt gebruiken om uw webdesign een warmer en persoonlijker gevoel te geven. Maar heb je erover nagedacht om andere handgetekende elementen te gebruiken om je site tot leven te brengen en bezoekers een beter idee te geven van wat je kunt?

4. Subtiele animatie
Er zijn veel coole manieren om animaties toe te voegen aan uw site. U kunt CSS-tools gebruiken voor subtiele elementaire animaties of u kunt WordPress-plug-ins gebruiken voor meer grandioze bewegingen . We gaan deze trend niet laten verdwijnen, we zullen het waarschijnlijk eerder in kleinere doses zien.

wordpress2

5. Sticky Elements
Ik denk dat dit een trend is die we al beginnen te zien als webontwerpers zich verwijderen van overdreven opdringerige pop-ups en meer naar afgelegen pop-ups. Aangezien bezoekers pop-upblind worden (met het doordringende gebruik ervan op de meeste websites), is dit op dit moment een slimme keuze. In plaats van het traditionele ontwerp van de pop-up box te gebruiken, zal 2018 echter meer plakstrips naar de bodems en toppen van websites brengen - en niet alleen voor promotionele aanbiedingen.

6. Push-notificaties op de website
Push-notificaties op de website lijken veel op mobiele en sms-meldingen , behalve dat deze berichten rechtstreeks op de desktops van uw bezoekers worden afgeleverd (nadat ze zich hebben aangemeld). Hoewel pushmeldingen nooit van invloed zijn op e-mailmarketing of pop-ups, is het een ander hulpmiddel dat u in het arsenaal van uw site zou moeten hebben als u in realtime bezoekers probeert te bereiken.

7. Augmented Reality / Virtual Reality
Er is veel gesproken over augmented en virtual realities die al een paar jaar online van je scherm spatten. Naarmate we 2019 ingaan, zullen we meer bedrijven zien profiteren van deze augmented reality-technologie om bezoekers een meer "hands-on" -ervaring te bieden, vooral als ze interactie hebben met producten.

 wordpress 4

 

  • Aangemaakt op .

Nieuwe website voor Appelhof Installatie Techniek

Voor Appelhof Installlatietechniek Schaijk is een volledig nieuwe website ontwikkeld. 

Er is een website ontwikkeld waar rekening is gehouden met de vindbaarheid (SEO).

ook is er veel plaats voor de door hun geleverde foto's. Verder heeft de vacatures een belangrijke plaats ingenomen.

 

De website is hier te vinden.

 

website Appelhof Tecniek

  • Aangemaakt op .

WordPress site (laten) maken? Hier meer informatie!

WordpressWordPress is erg populair om een website mee te maken. WordPress telt wereldwijd zo'n 84,6 miljoen websites en dit aantal groeit nog altijd. WordPress is zo populair omdat het erg gebruiksvriendelijk is, zowel voor de gebruiker als voor de website bouwer.

Met WordPress kan iedereen zijn bedrjifsgegevens, zijn ervaring, zijn levensstijl, op een blog delen. Door je eigen blog te beheren kun je alles wat je wilt publiceren zonder reken te houden met grenzen. U kunt uw informatie over uw werkzaamheden delen, of foto's en verhalen over uw product.

Bovendien kan een goed geschreven en SEO-vriendelijk blog je een plaats geven op de Google-ranglijst, maar de bezoeker zal niet lang blijven als u geen mooi ontwerp hebt om hen te overtuigen. Het is dus essentieel dat de bezoekers uw blog aantrekkelijk vinden. U kunt dit bereiken door uw WordPress-blog prachtig te laten ontwerpen. Een goed ontworpen blog is goed voor jullie bedrijf in alle aspecten.

Om een verbazingwekkend ontworpen website te maken, is het belangrijkste om het juiste blogplatform te kiezen met een breed scala aan ontwerpmogelijkheden.
WordPress of Joomla! Is een juiste keuze!
• Volgens het recente onderzoek is het aandeel van WordPress 50-60% van de wereldwijde CMS-markt en wordt ongeveer 8% van de top 100 blogs beheerd met WordPress.
• Het is het enige open-sourceplatform dat meer dan 78 miljoen blogs aanstuurt en ongeveer 2500 ontwerpen aanbiedt.
• Als u uw blog in WordPress ontwerpt, neemt uw tijd, inspanningen en kosten af, omdat u geen nieuw ontwerp hoeft te maken.
Voor het creëren van een aantrekkelijk WordPress-blogontwerp in 2018, moet u bepaalde effectieve stappen volgen. Hier geven we een stapsgewijze handleiding om u te helpen een welvarend WordPress-blog te maken.
Registreer uw domeinnaam en stel hosting in
De eerste essentiële stap is het opzetten van een hosting en registratie van een domeinnaam. WordPress heeft een domeinnaam en een webserverruimte nodig om te werken. Als u een betrouwbare host krijgt, krijgt u meer aandacht voor beveiliging en schaling en kunt u de site er mooi laten uitzien.
Selecteer de Thema van de beste kwaliteit

Er zijn duizenden thema's om uit de WordPress catalogus te kiezen . Er is een thema voor bijna elke site die u wilt maken. Zorg ervoor dat u een template kiest dat vaak wordt bijgewerkt en wordt ondersteund.

 

Werk aan het logo en navigatiemenu

wordpress3Het logo en het navigatiemenu zijn de eerste twee dingen die een bezoeker tegenkomt. Uw kop moet er dus professioneel uitzien en laten zien waar uw blog over gaat. U moet er ook voor zorgen dat een bezoeker uw blog op elk moment moeiteloos kan doorzoeken en uw inhoud dieper kan doorzoeken.
Let op de volgende punten om uw navigatie en logo in te stellen
• Voeg bovenaan een duidelijk navigatiemenu toe met koppelingen naar de pagina, contactpersonen en services
• Voeg een suggestieve of een beknopte slogan toe
• Probeer op tekst gebaseerde logo's te gebruiken
• Toon sociaal Media iconen

Responsief Website Ontwerp

wordpress2Het blijkt dat in 2018 meer dan 55 procent van het wereldwijde internetverkeer afkomstig is van mobiele apparaten en tablets. Maak een website responsive die mooi is op aanraakschermen of op kleinere schermen Responsive Website Design is een slim ontwerp dat zichzelf acclimatiseert volgens de schermgrootte van het apparaat van de gebruiker en de bezoekers de beste visuele ervaring biedt.
Google stelt responsief ontwerp voor als een betere methode om uw ontwerp te configureren, omdat dit handig is voor de gebruiker en er geen omleiding nodig is zoals bij andere mobiele oplossingen.

NEEM CONTACT OP ALS U MEER WILT WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN

Webdesign, Wordpress,

  • Aangemaakt op .

Algemene informatie AVG /GDPR

Algemene informatie AVG
Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.
De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Hier wat handige links naar uitleg;

kvk
https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/avg/

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/avg/voorbereiden-op-de-avg-algemene-verordening-gegevensbescherming/

Nieuwsbrief:

http://www.anjadecrom.nl/blog/209-ja-ik-wil-nieuwsbrieven-en-de-algemene-verordening-gegevensbescherming

 Zelf privacy verklaring opmaken, aanrader;

https://veiliginternetten.nl/privacyverklaring/

  • Aangemaakt op .

Joomla website, iets voor u?

joomlaVaak vragen startende klanten aan ons: waarom zou ik Joomla gebruiken? Is mijn oude site niet goed genoeg? Waarom moet ik overschakelen naar Joomla? Als u deze vragen stelt, bent u hier op de juiste plek. In dit artikel hebben we enkele redenen verzameld waarom u Joomla moet gebruiken, op welke manieren u Joomla kunt gebruiken en wie Joomla gebruikt.

Mensen maken vaak de fout Joomla te classificeren als slechts een blogplatform. Hoewel dat in het verleden waar was, is Joomla door de jaren heen geëvolueerd tot een veelzijdig contentmanagement systeem. Hoewel u nog steeds Joomla kunt gebruiken om een eenvoudige blog te maken, kunt u nu ook volledig functionele websites en mobiele applicaties maken.
Het beste deel van Joomla is dat het eenvoudig te gebruiken en flexibel genoeg is voor zo ongeveer alles. Dat is de belangrijkste reden waarom Joomla zo populair is geworden. Volgens een recente onderzoek beheert Joomla 18,5% van alle websites in Nederland
Vanwege de robuuste functies gebruiken veel van de TOPBEDRIJVEN Joomla voor het aansturen van hun websites, waaronder: Macdonald.com, Toyota.com, jaguar.com, linux.com, Bax-shop.nl, NS.nl en nog veel meer websites.
Laten we eens kijken waarom u Joomla zou moeten gebruiken.
JOOMLA IS GRATIS!
Joomla is een gratis software, dit betekent dat u vrij bent om het te downloaden, installeren, gebruiken en wijzigen. Je kunt het gebruiken om elke soort website te maken. Het is ook open source wat betekent dat de broncode van de software beschikbaar is voor iedereen om te studeren, te modificeren en mee te spelen.
Er zijn momenteel meer dan 2600+ templates en 31000 gratis plugins beschikbaar. U kunt ze downloaden, installeren en gebruiken op elke website.
Om Joomla uit te voeren, heeft u alleen een domein en webhosting nodig.

Vanwege de open source omgeving is Joomla een community-software. Het wordt onderhouden door een grote groep vrijwilligers waarvan de meerderheid Joomla-consultants zijn met actieve interesse in het laten groeien en onderhouden van Joomla. Iedereen kan bijdragen aan Joomla door het schrijven van patches, het beantwoorden van supportvragen, het schrijven van plug-ins, het maken van thema's, het vertalen van Joomla en het updaten van documentatie.
Door Joomla te gebruiken, word je een deel van die geweldige community. Je krijgt gratis ondersteuning van andere communityleden, download gratis plug-ins en thema's en als je eenmaal weinig ervaring hebt met Joomla kun je zelfs een bijdrage leveren aan de community.

Joomla is gemakkelijk!
Joomla wordt gebruikt door miljoenen mensen en bijna elke dag voegen nieuwe mensen zich bij de Joomla-community door hun eerste Joomla-websites te maken. De reden waarom mensen zich snel aanpassen aan Joomla is omdat het redelijk eenvoudig te gebruiken is.

Joomla is zoekmachinevriendelijk
Joomla is geschreven met behulp van standaard conform code van hoge kwaliteit en produceert een semantische markering die uw site zeer aantrekkelijk maakt voor zoekmachines.

update joomlaJoomla is eenvoudig te beheren
Joomla wordt geleverd met een ingebouwde updater waarmee u uw plug-ins en thema's kunt bijwerken vanuit uw Joomla-beheerdersdashboard. Het geeft ook een melding wanneer er een nieuwe versie van Joomla beschikbaar is, dus u kunt het bijwerken door op een knop te klikken. U kunt al uw Joomla-inhoud veilig houden door geautomatiseerde reguliereJoomla backup in te stellen

Veiligheid
Joomla is ontwikkeld met beveiliging in het achterhoofd, dus het wordt als vrij veilig beschouwd om een Joomlawebsite te draaien. Maar net als in de echte wereld kan internet een onzekere plaats zijn.

 

Met Joomla bent u niet alleen beperkt tot het schrijven van tekst. Het wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor afbeeldingen, audio en video-inhoud. U kunt Joomla ook gebruiken voor documentatie of informatie te delen.
Joomla ondersteunt oEmbed-enabled websites, wat inhoudt dat je YouTube-video's, Instagram-foto's, Tweets en Soundcloud-audio kunt insluiten door de URL in je bericht te plakken. Je kunt zelfs toestaan dat je bezoekers videos gebruik
Welke manieren om Joomla te gebruiken?
Joomla kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het staat open voor mogelijkheden. U kunt Joomla als volgt gebruiken:
• Informatie website
• blog
• Content Management Systeem (CMS)
• Galerij
• Portfolio
• Beoordeling Website
• Winkel
• Video verzamel site
• Lidmaatschapssite


joomla templates

 

 

 

 

 

 

 

 

 Merk op dat hierboven slechts enkele voorbeelden zijn van hoe u Joomla kunt gebruiken. 

We hopen dat dit artikel uw vraag beantwoordt waarom u Joomla zou moeten gebruiken. De beste manier om de ware kracht van Joomla te ervaren, is door het te gebruiken. Probeer het en laat ons weten wat je ervan vindt.
Als je dit artikel leuk vond, u kunt ons ook vinden op Facebook en Linkedin.

  • Aangemaakt op .