Wat is WordPress?

Oorspronkelijk is WordPress de eenvoudigste en populairste manier om een website of blog te maken. WordPress beheert zelfs meer dan 34% van alle websites op internet. 

Ja - meer dan een op de vier websites die u bezoekt, wordt waarschijnlijk aangedreven door WordPress.

Op een iets technischer niveau is WordPress een open-source contentmanagementsysteem met licentie onder GPLv2, wat betekent dat iedereen de WordPress-software gratis kan gebruiken of wijzigen.
Een contentmanagementsysteem is eigenlijk een tool waarmee u belangrijke aspecten van uw website - zoals content en foto’s - gemakkelijk kunt beheren

het is waarschijnlijk het gemakkelijkste en krachtigste blog- en website-contentbeheersysteem (of CMS) dat er tegenwoordig bestaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het aanpassen van een WordPress-website. WordPress-thema's en plug-ins kunnen nieuwe ontwerpopties en extra functionaliteit toevoegen.

 

wordpress 3 

Waarom zou ik een WordPress gebruiken voor mijn website?

Het mooie van WordPress is dat het bouwen van een website veel eenvoudiger is dan dat je zelf moet leren programmeren. De flexibiliteit van het platform en de eindeloze bibliotheek met plug-ins en thema's zorgen ervoor dat u uw website kunt aanpassen, en deze precies zo wordt wat u nodig hebt, zonder een enkele coderegel te hoeven schrijven. Plus, het is gratis!

WordPress is gratis te installeren, implementeren en upgraden. Duizenden plug-ins en sjablonen zorgen voor een flexibele en eenvoudige interface, die ontwikkelingskosten en implementatietijd vermindert.

Trigona heeft jarenlange kennis en middelen om websites van hoge kwaliteit te maken met behulp van WordPress.

Neem vrijblijvend contact op voor meer infomratie!

 • Aangemaakt op .

6 voordelen van WordPress website, die iedereen zal moeten weten!

wordpress 4WordPress is 's werelds populairste open source CMS en is gegroeid van een bescheiden begin als een blogtool tot een krachtige basis voor websites van alle soorten, maten en functies.
Over WordPress
WordPress werd voor het eerst uitgerold in 2003 als een platform voor online bloggen. Het was zo succesvol dat het:
• Ongeveer 25% van de top 10 miljoen websites te beheren
• Aanbevolen door Google
• Ontdek duizenden thema's en tienduizenden plug-ins
Voordelen van WordPress
Dus wat heeft WordPress zo succesvol gemaakt en wat zijn de voordelen waardoor het zo populair is geworden? Hier zullen we tien voordelen van WordPress identificeren en bespreken en waarom het de voorkeursoptie is voor u en uw website

1. Gebruiksvriendelijk
WordPress kan door iedereen worden gebruikt, omdat bijna alle functies intuïtief en eenvoudig zijn. Updates zijn eenvoudig, u hoeft geen computerprogrammeertalen te kennen en het is gebouwd op een vertrouwd, gebruiksvriendelijk platform. De eenvoudige interface betekent dat uw tijd besteed aan de website aanzienlijk wordt verminderd. Krachtige visuele editors geven de gemiddelde gebruiker de mogelijkheid om prachtige, naadloos ontworpen inhoud te maken zonder kennis van HTML of CSS.

2. Zoekmachine vriendelijk
De onderliggende codering van WordPress is netjes en opgeruimd, schoon en eenvoudig - iets waar zoekmachines als Google, Yahoo en Bing dol op zijn. Dit maakt het voor hen gemakkelijk om de inhoud van uw website te lezen en te indexeren, of met andere woorden, dit betekent dat Google en andere zoekmachines kunnen zien waar uw website over gaat en het aanbevelen aan de juiste mensen die naar de informatie op uw website zoeken - waardoor u een voordeel heeft ten opzichte van andere statische websites. Krachtige SEO-tools zoals All in One SEO en Yoast bieden zeer aanpasbare opties en instellingen om ervoor te zorgen dat alles, van uw XML-sitemap tot uw standaardpagina-inhoud, correct is geoptimaliseerd.
Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is iets wat de meeste mensen prioriteit geven - stel je voor dat je de perfecte website maakt om te ontdekken dat niemand hem ooit kan vinden? De WordPress-websites die we maken, zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines om de zichtbaarheid van uw site op internet te maximaliseren. We passen onze service aan om aan uw unieke behoeften te voldoen en bieden indien nodig verbeterde optimalisatiediensten aan. Als u een bestaande website heeft en u zich zorgen maakt dat deze mogelijk niet erg zichtbaar is op het internet, kunnen we ervoor zorgen dat deze volledig is geoptimaliseerd en geweldige Google-ranglijsten bereikt. Raadpleeg onze blog over het belang van het optimaliseren van uw website

3. Onderhoudsvriendelijk
WordPress is opmerkelijk eenvoudig, en betaalbaar in onderhoud. Het bijwerken van uw website is meestal een routine en ongecompliceerde aangelegenheid (een regelmatig bijgewerkte site is een andere optie die Google leuk vindt). WordPress is ook zo populair dat er heel veel ondersteuning is en dat de meeste problemen en problemen goed bekend zijn en dus ook de oplossingen voor de problemen. Als u hulp nodig hebt, kunt u op ons vertrouwen om ervoor te zorgen dat uw site voortdurend wordt bijgewerkt en onderhouden.

4. Internetbrowser gebaseerd
Omdat het een browsergebaseerd programma is, kunt u het vanaf elke computer overal openen en ermee werken. Het enige dat je nodig hebt is een internetbrowser zoals Chrome , Microsoft Edge , Safari of Firefox en je lacht. U hoeft geen speciale software op uw computer te installeren en het maakt niet uit of uw computer Windows, iOS of Linux gebruikt. Spring gewoon online, typ het adres voor uw beheerder, log in en begin met bewerken. Updates zijn net zo eenvoudig als het klikken op de knop "Update" en uw wijzigingen zijn live!

5. Website aanpasbaarheid
WordPress is 100% aanpasbaar en kan op een onbeperkt aantal manieren worden ontworpen en aangepast, waardoor het uiterlijk en de functionaliteit van uw website volledig onvoorstelbaar worden getransformeerd. WordPress is zo flexibel dat het kan worden gemaakt om aan de unieke behoeften en vereisten van de meeste industrieën te voldoen - of het nu gaat om een klein ma- en pa-bedrijf, een grote online winkel of een multi-franchisebedrijf.

6. WordPress-plug-ins
WordPress heeft tienduizenden plug-ins die bijna alles bevatten wat u maar kunt wensen voor uw website. Plug-ins breiden de functionaliteit van uw website uit, zodat u dingen kunt doen zoals:
• Verkoop producten online
• Neem volledige creditcardbetalingen op uw website
• Voeg een twitterfeed in
• Voeg een prachtige fotogalerij toe
• Voeg share toe aan opties voor sociale media
• Voeg complexe contact- / registratieformulieren toe
• Online enquêtes instellen
• Lijst onroerend goed
• En veel meer.

 

 • Aangemaakt op .

Wat is nieuw in Joomla 4?

joomla logokopieWat is nieuw in Joomla 4?
We zijn vastbesloten om de volgende generatie Joomla de beste te maken.
Joomla 4 biedt eenvoud en een betere gebruikerservaring en is tegelijkertijd een krachtiger systeem voor ontwikkelaars.

Hier is een korte lijst van de belangrijkste functies en voordelen van Joomla 4 die we willen implementeren:

 • Een schonere en krachtigere codebasis . Met het verwijderen van verouderde functies uit Joomla 3.x en het gebruik van PHP-naamruimten waarmee ontwikkelaars
 • robuustere en innovatievere applicaties kunnen leveren, meer dan ooit tevoren
 • Installeer Joomla in een oogwenk . Een eenvoudiger, sneller en gebruiksvriendelijker installatieproces
 • Gloednieuwe gebruikersinterfaces (backend en frontend) voor een nieuwe en verbeterde ervaringHet web is voor iedereen . We willen ervoor zorgen dat de sjablonen toegankelijk zijn (niveau AA van WCAG 2.1)
 • De kracht van het Joomla Framework is samengevoegd met het CMS
 • Een volledig herbouwde Media Manager met een schonere gebruikersinterface en nieuwe beeldbewerkingsmogelijkheden
 • Een nieuwe publicatieworkflow om uw artikelen op een geavanceerde en aanpasbare manier te beherenNieuwe beveiligingsfuncties zoals ondersteuning voor voorbereide SQL-instructies
 • Webservices waarmee u uw inhoud toegankelijk kunt maken voor andere websites
 • Een verbeterd systeem voor het verzenden van gebeurtenissen
 • Herwerkte applicatie voor Command Line Interface (CLI)
 • En veel meer!

 

 • Aangemaakt op .

Responsive webdesign

RESPONSIVE DESIGN
Momenteel speelt er op webdesign gebied een nieuwe ontwikkeling: responsive design.

We bekijken websites niet meer alleen meer op een "PC" of laptops, maar we gebruiken verschillende apparaten; denk aan smartphones, tablets en zelfs op de tv.

Kortom, er is inmiddels een wildgroei aan apparaten, schermresoluties en browsers ontstaan. Door een website met responsive design te bouwen wordt gerealiseerd dat je één website bouwt, en hetgeen je ziet op het scherm laat aanpassen op de grootte en vorm hiervan.
Ook zorgen we dat de afbeeldingen ook worden aangepast aan het formaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van responsive design? Neem gerust even contact op.

responsive2

 • Aangemaakt op .

Kleurgebruik op een website

Base color paletteKleurassociaties en betekenissen
Hoewel het geen exacte wetenschap is, hebben kleuren vrij verschillende emotionele associaties.
Wanneer een gebruiker een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren ziet, creëert dit een onmiddellijke reactie in de hersenen.

• Rood: Kracht, gevaar, liefde / passie, honger
• Geel: energie, geluk, licht, warmte
• Oranje: creativiteit, vastberadenheid, stimulatie, aanmoediging
• Groen: natuur, groei, harmonie, frisheid
• Blauw: vertrouwen, vertrouwen, sereniteit, kalmte
• Paars: magie, royalty, ambitie, onafhankelijkheid

 

Je verwacht dat designelementen voor Coca-Cola rood zijn. De kleur is zo synoniem met het merk dat het "Cola rood" wordt genoemd. Verander de kleur en het wordt heel verwarrend. Je herkent het niet meteen meer. De gebruiker is verward, en reageert niet meer helemaal op de verwachte manier. Het drankje lijkt misschien zelfs anders te smaken.
Al die gevoelens komen van het veranderen van de kleur.

Het heeft dus invloed op de gebruikerservaring als de kleur wordt veranderd.
Kleur is een belangrijk element in de webdesignbranding, omdat het dat onderscheid maakt tussen een gebruiker en een ontwerp. Kleur vertelt gebruikers waar het merk over gaat. Het vertelt gebruikers over waar ze mee bezig zijn.
Verander die kleur, of gebruik iets van het merk, en de gebruikerservaring lijdt omdat websitebezoekers plotseling verward of onzeker zijn over het merk dat ze dachten te kennen.

Gebruikerspatronen Verbinden met kleur
Heb je gemerkt hoeveel websites rode of oranje knoppen gebruiken?
Daar is een reden voor.
Felgekleurde knoppen die contrasteren met de achtergrond van een website - rood en oranje onderscheiden zich vaak van lichte of donkere achtergronden. Kan gebruikers helpen bij het vinden, begrijpen en willen werken met klik- of tikbare elementen omdat ze visueel en onmiddellijk weten wat hun verwachting van dat element is.
Het is dus belangrijk om bezoekers te triggeren met bepaalde kleuren.

Meer informatie hierover;
Neem contact op

 • Aangemaakt op .

OSS /BERGHEM | Trigona webdesign | T: 06-52306908  | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.