Fotografie voor websites

Ze zeggen dat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Waar of niet, beelden zijn een belangrijk onderdeel van een website.

Omdat het zo gemakkelijk is om een ​​afbeelding in te sluiten in een website, wordt dit ook op de meeste websites gedaan. Er zijn een aantal zeer goede voorbeelden, die goed laten zien hoe het moet. Maar bij de meeste sites worden de foto's veel te groot geplaatst, is de scherpte niet optimaal, of is er niet voldoende rekening gehouden met het onderwerp.

Graaag informeren wij naar de mogelijkheden van foto's voor uw website. 

1     3

 

Ons bestaan ​​als soort wordt inderdaad grotendeels bepaald door ons gezichtsvermogen. Wat we zien en hoe we de dingen interpreteren die we zien, is een belangrijke factor bij het bepalen van onze acties en dus de loop van ons leven.

Je kunt alles horen, lezen en erover nadenken, elk concept, elk object of elke persoon; maar je zult het moeilijker hebben om het te begrijpen totdat je het hebt gezien.

Foto's zijn dus super belangrijk voor websites. De juiste foto kan een goed ontwerp maken en het geweldig maken. De juiste foto kan de oplossing zijn voor de jeuk achter in je hersenen die zegt: er ontbreekt iets. 

Een afbeelding is misschien duizend woorden waard, maar sommige woorden zijn relevanter dan andere. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar je moet foto's gebruiken die iets te maken hebben met wat je verkoopt.

Een opvallende afbeelding kan worden gebruikt om een ​​artikel of pagina weer te geven en de aandacht van de gebruiker op de betreffende inhoud te vestigen. Wanneer het geconfronteerd wordt met grote blokken tekst, vooral online, begint het menselijk brein eroverheen te skippen in plaats van het in detail te lezen.

Foto's kunnen de visuele eentonigheid verbreken en gebruikers helpen een artikel, link, verhaal of wat-heb-jij te identificeren waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn. Onthoud dit: afbeeldingen zorgen ervoor dat mensen interesse hebben voor het artikel, en het zeker willen lezen.

Wilt u ook afbeeldingen voor uw website?

Neem contact op.

 

  • Aangemaakt op .