Joomla website voor ondernemers uit Oss en omgeving

Joomla website voor ondernemers uit Oss

 

Joomlaspecialist uit Oss -Meer dan 10 jaar ervaring met Joomla.
100+ met succes voltooide projecten.
Service & ondersteuning bij alle aspecten van Joomla.

Waarom kiezen voor Joomla?
Joomla is open source software voor het bouwen van websites. Het is veilig, eenvoudig en intuïtief, met krachtige community-ondersteuning.

Als het op één na populairste CMS ter wereld, wordt Joomla door iedereen gebruikt, van particulieren tot multinationals. We werken uitsluitend met Joomla als ons CMS naar keuze.

joomla templates

 

Wij zijn een Joomla gespecialiseerd bureau dat bedrijven helpt hun websites te ontwikkelen en te onderhouden. De afgelopen 10 jaar heeft ons team van Joomla-professionals gewerkt aan honderden Joomla-sites.

 

Joomla LogoDe Osse bedrijvigheid is met zijn tijd meegegaan en omvat moderne technologie en productie, logistiek, zakelijke dienstverlening en automatisering. Begin 2005 waren er 4776 bedrijven in Oss gevestigd, die werk boden aan 38.175 mensen. Inmiddels is dit aantal sterk gestegen. 

Steeds vaker gaan potentiële klanten eerst even naar uw website voordat ze met u in contact willen treden. Dit is een unieke kans voor ondernemers om nieuwe klanten tot u te binden, en een goede indruk achter te laten. Trigona uit Berghem (Oss) weet dit als geen ander en levert daarom professionele websites die klanten aanspreken en overtuigen.

Trigona levert een groot deel van haar diensten in Oss en omgeving. De diensten zijn voornamelijk webdesign, Grafisch ontwerpen, fotografie en internet marketing en zoekmachine optimalisatie.

Oss is een ondernemende stad waar veel internet ondernemers zich vestigen, ook voor deze gemotiveerde ondernemers staat Trigona klaar.

Vaak wordt er gekozen voor een Joomla website. Joomla is eenvoudig in gebruik, ziet er proffesioneel uit, en kan tegen een schappelijke prijs worden gemaakt. 
Het is uitbreidbaar voor slideshows, webshop, formulieren, gastenboek etc. 

Wij kunnen u helpen bij het plannen en bouwen van een nieuwe Joomla-website, of het ontwikkelen en verbeteren van uw bestaande site. We bieden professioneel advies over elk aspect van Joomla en alle vormen van ondersteuning die verband houden met uw website.

U kunt bij ons ook terecht als u uw Joomla site wilt laten aanpassen, moderniseren, beter vindbaar maken, of de layout wilt aanpassen.

 Joomla Updates & onderhoud
Voor een maandelijkse vergoeding kan ons Joomla-bureau ook zorgen voor het regelmatige onderhoud en bijwerken van uw Joomla-website. U bespaart tijd, krijgt deskundige ondersteuning wanneer u het nodig hebt en weet zeker dat uw site in goede handen is - met gegarandeerd herstel in geval van problemen.

 

Joomla webdesign Oss- Neem contact met ons op voor meer informatie.

oss, Joomla

  • Aangemaakt op .