WooCommerce Website-ontwerp en ontwikkeling

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een eCommerce-plug-in voor WordPress . Het maakt het opzetten en beheren van een online winkel eenvoudig, met een redelijke mate van flexibiliteit en verschillende essentiƫle functies zoals:

  • voorraad- en belastingbeheer
  • veilige betalingen
  • verzendingen
  • Uitgebreide productweergave

WooCommerce is de meest populaire en misschien wel de beste e-commerce plug-in voor WordPress, en dankzij de integratie kunt u zowel geweldige SEO-waarde als e-commerce-mogelijkheden opnemen. 

WooCommerce wordt gebruikt in ongeveer 2,3 miljoen eCommerce-winkels over de hele wereld en is bijzonder vriendelijk voor nieuwe e-commerce-verkopers omdat het gebruiksgemak combineert met ongelooflijke kracht, flexibiliteit en functies.

WooCommerce en WordPress

Als u naar WooCommerce kijkt, gebruikt u waarschijnlijk WordPress of bent  u van plan om WordPress te gaan gebruiken. U weet dat WordPress een heel eenvoudig, flexibel en gemakkelijk te navigeren platform is met een ongecompliceerd CMS - goed nieuws, WooCommerce is dat ook.
U bent zeker in de juiste handen als u WooCommerce wilt gebruiken om uw online winkel op te bouwen en uw bedrijf te laten groeien.

Waarom kiezen voor WooCommerce?
 
WooCommerce is de meest populaire eCommerce-software ter wereld geworden omdat het gemakkelijk te gebruiken is voor beginners, en het wordt geleverd met extreem krachtige functies.

Omdat WooCommerce open source is , is het niet alleen 100% gratis, je krijgt ook volledige vrijheid en controle over je eCommerce-website.

In tegenstelling tot andere eigen e-commerceplatforms, zijn de prijzen van WooCommerce exclusief licentiekosten. Dit betekent dat u het kunt gebruiken om zoveel online winkels en e-commerce websites te maken als u maar wilt.

WooCommerce is een plug-in die bovenop WordPress is geĆÆnstalleerd, wat betekent dat u ook kunt profiteren van alle krachtige functies van WordPress. 

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijfseigenaren dol zijn op WooCommerce, is de flexibiliteit. U kunt extra functies aan WooCommerce toevoegen door verschillende WooCommerce-plug-ins te gebruiken (ook wel add-ons genoemd). Er zijn letterlijk duizenden WooCommerce-specifieke plug-ins die u kunt gebruiken om de functionaliteit uit te breiden en functies toe te voegen zoals boeken, abonnementen, integraties van verzendplatforms, het innen van omzetbelasting, enz.

Afgezien van add-ons die speciaal voor WooCommerce zijn gemaakt, kunt u ook duizenden WordPress-plug-ins op uw website gebruiken om functies toe te voegen zoals contactformulieren, nu-belknoppen, galerijen, gegevensback-up, beveiligingsfirewall, enz.

Meer weten over WooCommerce?

Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van WooCommerce voor uw plannen. 

Trigona webdesign
Den Bosch  Uden  Oss  Nijmegen

OSS /BERGHEM | Trigona webdesign | T: 06-52306908  | email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.