Wordpress

 

wordpressWordpress is een ideaal pakket om websites en blogs mee te maken. Hoewel het hier veel voor wordt ingezet, is het ook goed mogelijk om andere websites mee te bouwen.
De afgelopen jaren is er een enorm hoeveelheid plugins ontwikkeld dat er heel veel mee mogelijk is.

Verder is een sterk punt dat Google Wordpress erg waardeert.
Een hoge notitie zorgt voor veel bezoekers van je blog.

Wordpress werkt goed met de moderne browsers, en ook zijn er veel templates voor te verkrijgen.

Een ander voordeel is dat er een grote groep mensen constant bezig is met het verbeteren van WordPress.  Zo bent u ervan verzekerd dat, wanneer u regelmatig updates uitvoerd, uw website te allen tijde veilig is en naar behoren werkt.

Voor uitgebreide webshops is volgens ons Magento een betere keus, en voor uitgebreide websites is Joomla meer toegankelijk.
Voor een eenvoudige site een prima oplossing.

 

WordPress Themes & Templates voor 2018 – gratis of betaald?

Een WordPress platform kan de eerste keuze zijn om uw website te ontwikkelen, omdat het vandaag de dag een van de meest populaire CMS is.
WordPress is geweldig als een gratis en open source omgeving, en biedt veel resources, ondersteuning en themes aan.

Met behulp van een gratis thema bespaart u een paar euro’s uit de begroting, maar u kunt veel beperkingen ondervinden, waaronder slechte ondersteuning, slecht ontwerp, minder functies. Dus, als u een volledige website wilt (laten) maken, kunnen gratis themes een slechte keuze zijn.

De meeste van de thema auteurs bieden toegewijde ondersteuning, zodat uw vragen en problemen onmiddellijk worden opgelost. En er zijn ook tal van andere bronnen zoals blogs, tutorials, video's, enz. Die nuttig kunnen zijn voor jou.

Er zijn verschillende factoren die u goed in de gaten moet houden voordat u de keuze van een theme bepaald.

wordpress websiteDe prijs van een premium template ligt meestal tussen de 30 en de 90 euro.
Het theme moet ook geschikt zijn voor het doel van jouw blog. Een reisblog ziet er helemaal anders uit dan een administratieve blog, of de website van een fotograaf.
De premium WordPress thema’s zijn stabiel gebouwd, worden normaal gesproken altijd goed weergeven op mobiele apparaten, en er is ondersteuning.

Gratis theme hebben meer kans op fouten in de theme, kunnen trager zijn, en er is geen ondersteuning.
Mijn advies is dus te kiezen voor een premium template.

De bekendste websites waar ontwikkelaars hun themes te koop aanbieden zijn Mojothemes, Yootheme, Themeforest,  en WooThemes.
Als u meer informatie wil over de mogelijkheden van een Wordpress website voor uw bedrijf, vereniging of andere business, neem gerust even contact op.

 

Tags: Wordpress,, template, .